1. Hjem
  2. Oppussing

Oppussing

Rehabilitering, ombygging og tilbygg

I Norge er vi vant til å eie og investere i vår egen bolig, og vi er flinke til å ta vare på våre hus. Det å pusse opp og oppgradere egen bolig sikrer at vi tar vare på verdien i boligen, samt forbedrer bokvalitet som inneklima, komfort og stil.

Noen er i stand til å gjøre mindre ting selv, men svært mange ønsker råd og hjelp til å utføre oppussingen. Alt fra tegnehjelp, søknader til utførende tømrerarbeid.

Idehus sine forhandlere har lang erfaring i dette ROT markedet, og kan hjelpe deg i alle faser i ditt prosjekt. Uavhengig om det er lite eller stort. De har tilgang til arkitekter og ingeniører, i tillegg til sin egen lange erfaring som kan sikre at ditt prosjekt blir vellykket.

Noen eksempler på hva vi kan hjelpe til med er: Skifte av vindu, ny bordkledning og etterisolering, nytt tak, påbygg/tilbygg, ny terrasse og m.m.. Det er bare å spørre.

 

Hva kan Idehus bistå deg med:

  • Befaring, og se på løsninger
  • Kostnadsoverslag
  • Skisser og tegninger
  • Søknad
  • Bygging
  • Koordinering andre fag som rørlegger, elektriker osv.

 

Enova støtte

Boligtiltak med støtte

Privatpersoner kan gjøre en forskjell ved å ta smarte klimavalg. Enovatilskuddet gir støtte til gode energi- og klimatiltak. Enova gir også råd om tiltak du kan gjennomføre uten støtte.

 

Energirådgivning

Du får inntil 5.000 kroner i støtte når du engasjerer en energirådgiver til å kartlegge energitiltakene som passer for boligen din.

Les mer om energirådgivning

 

Oppgradering av bygningskroppen

Du får inntil 150.000 kroner i støtte når du oppgraderer bygningskroppen på huset ditt.

Les mer om oppgradering av byggningskroppen

 

Ønsker du hjelp til oppussing? Ta kontakt med oss

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.