1. Hjem
  2. Info
  3. Hvorfor våre hus

Våre hus

Kvalitet, fleksible løsninger og ytre for enhver smak

Vi er opptatt av å bygge solide hus som har løsninger og ytre som kundene ønsker seg.

Fleksibilitet

Med mer enn 40 års erfaring som husleverandør vet vi at kundene har ulik smak og forskjellige behov. Vi legger derfor stor vekt på å tegne hus som kan tilpasses til kundens ønsker.

I årenes løp har vi tilegnet oss bred kunnskap om funksjonalitet og estetikk. Denne kompetansen bruker vi i vår produktutvikling, med fokus på husets utvendige og innvendige utforming.

Ulike behov krever ulike løsninger

Flere av våre hustyper kan bearbeides til å ha et annet uttrykk på fasaden. Eksteriøret skal passe både til den stilen dere ønsker og til omgivelsene.

De fleste har også klare oppfatninger om hvordan planløsningen i sin nye bolig skal være. Derfor legger vi vekt på gode tilpasningsmuligheter og alternative løsninger. Dere vet best hva dere ønsker.

Utfordre oss gjerne.

Vi tegner og tilpasser hus til deres ønsker!

 

Idehus arkitekter

PrudPrint-8602.jpg

 

Solid standard og utførelse

Alle Idéhus bygges med materialer av gjennomgående god kvalitet og håndverksmessig utførelse. Dersom dere ønsker å benytte materialer som avviker fra vår standard leveranse, er vi gjerne behjelpelig med å finne de beste løsningene.

Ledende leverandører

For å holde en god standard samarbeider vi med ledende leverandører av trelast, byggevarer og interiørløsninger. Dyktige samarbeidspartnere og underleverandører gir mange muligheter for tilvalg og skredder-sydde løsninger for interiør, eksteriør, miljø og sikkerhet.

Røtter i den norske fjellheimen

Det er ingen tilfeldighet at våre hustyper har navn hentet fra den norske fjellheimen. Navnene symboliserer vår forankring i det solide, folkelige og tradisjonsrike innen norsk byggeskikk. Våre hus er tilpasset barske og krevende klimatiske forhold mellom fjord og fjell i vårt langstrakte land.

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.