1. Hjem
  2. Leverandører
  3. Flisekompaniet

Norges største på flis

Flisekompaniet er i dag Norges største forhandler av keramiske fliser, gjennom våre landsdekkende butikker fra nord til sør. Vi tilbyr et bredt vareutvalg av fliser, verktøy, baderomsinnredninger og øvrige produkter som kompletterer baderommet til både privatkunder og profesjonelle aktører.

 

I våre butikker finner du inspirerende miljøer med komplette bad. Med mange ulike utstillingsmiljøer har vi noe for enhver smak. Utstillingene omfatter et betydelig sortiment av fliser og baderomsutstyr, fra lavprissortiment til mer eksklusive løsninger. Butikkene fører også et stort utvalg av både kjøkkenfliser, parkett og laminat.

  • Stort lagerført utvalg av kvalitetsfliser
  • Inspirasjonsutstillinger i over 30 butikker i hele Norge
  • Tegning av baderom og tilvalgs løsninger etter ønske
  • Faglig råd og god service
  • Alltid en god løsning kunden har lyst på!

 

 

Flisekompaniet

Foto: Flisekompaniet

 

Ønsker du å tegne badet ditt før du begynner å pusse opp?

Det er vanskelig å se for seg hvordan sluttresultatet blir før man har begynt. Vi har en rekke løsninger for å hjelpe deg med dette. Enten du raskt vil se hvordan dine valg blir, få tegnehjelp av en av våre eksperter eller du kun ønsker å blir inspirert av stilarter. Om du ønsker å overlate tegningen til våre eksperter kan du bestille en tegnetime her.

 

Har du lyst til å tegne alt selv?

Prøv vårt online tegneprogram.

Bli inspirert

Vi forstår at det ikke alltid er lett å bestemme seg for en stilretning når du skal pusse opp ditt bad. La deg inspirere av våre mange artikler som kan hjelpe deg i en retning.

 Besøk din nærmeste Flisekompaniet butikk for mer inspirasjon.

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.