fibo-logo.jpg

Vanntette veggsystem og baderomsplater

Design 

Fibo - Cracked Cement

Foto: Fibo - Cracked Cement

 

Få et fresht bad som tar hensyn til både miljø og lommebok. Hos Fibo finner du badet som passer akkurat din stil. Fibo tilbyr et bredt sortiment av veggpanel med unike design i tre, stein, sement, 3D og mange ulike farger.

Se alle våre design her

 

Inspirasjon

 

Beige Stone

Foto: Fibo - Beige Stone

 

Dusky Pink

Foto: Fibo - Pale Pink og Bianco Marble *Pale Pink erstattes av Dusky Pink

 

Lentini Dark

Foto: Fibo - Lentini Dark

Polished Stone

Foto: Fibo - Polished Stone

 

Sikkerhet i mer enn 70 år

Helt siden 1952 har vi jobbet med 100% vanntette vegger for våtrom – i alt fra private hjem til større boligprosjekter, skoler, sykehus, hoteller og dagligvarebutikker.

Og produksjonen foregår fortsatt i Lyngdal. Her har vi oppgradert fabrikken til å bli et moderne lavutslippsanlegg som produserer stadig større volumer med stadig mindre energi – og med redusert avfall og økt gjenvinning.

 

 

Det bærekraftige valget

I Fibo jobber vi målrettet for å bidra til en mer bærekraftig byggebransje. Vi har satt oss konkrete mål og forpliktet oss til å ta ansvar for miljøet ved å aktivt bruke rammeverket til både ESG og FNs bærekraftsmål. Våre veggpaneler er laget av PEFC-sertifisert tre som garanterer et bærekraftig skogbruk og leveres med sin egen EPD (Environmental Product Declaration) som dokumenterer miljøberegningen for både råvare og produksjon. Tre er en fornybar ressurs som lagrer karbon, og et bad bygget med Fibo gir opptil 45% lavere CO2 utslipp sammenlignet med et flislagt bad.

Les mer her 

 

Fibo bærekraft

Foto: Fibo

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.